Reflexiones, comentarios y apuntes en un mundo disparatado aunque interesante

24.2.06

La foto del NO!!!Ahir es tornava a reunir la ponència conjunta de l'Estatut de Catalunya. El tema a tractar, les competències, sens dubte un dels més importants de la reforma, ja que si per alguna cosa mereixia la pena fer un nou Estatut era per a millorar l'autogovern, i sobretot per a garantir que l'Estat no envaeixi més l'autonomia catalana a través de les malauradament famoses lleis de bases.

L'avenç en matèria d'autogovern d'aquest projecte d'Estatut és innegable, històric i per tant una oportunitat única que no podem deixar escapar. Tot i així, ERC continua dient NO a l'Estatut, crec que més per interessos electorals que no per defensa dels de Catalunya i els seus ciutadans. No es pot dir el 29 de juliol que el 90% de l'Estatut és teu, com va fer Carod Rovira, i ara dir que no per la foto de Mas amb Zapatero. Si realment ERC vol parlar de fotos jo us proposo que veieu la foto que afegeixo a aquest post i que es va produir ahir. Crec que és prou aclaridora de la necessitat de modificar la posició de votar NO a l'Estatut per part dels republicans, ERC no pot ajudar al PP a fer fracassar l'Estatut.

ERC s'hauria de plantejar si pot afrontar un referèndum en la que la foto sigui aquesta, PP i ERC demanant el NO contra l'Estatut, jo crec que no i la veritat és que la simple observació de la foto d'ahir ja fa mal als ulls, esperem per tant que la foto Mas-Zapatero no provoqui una campanya en la que la foto sigui Rajoy-Carod.